Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Спорт » Игры с мячом » Шамотий (про спорт)
Шамотий
shamotiyДата: Суббота, 25.12.10, 13:06 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
Журналист: Як відсвяткував День народження?
Александр Шамотий(Шамотій):Так співпало, що мене викликали на збір в національну збірну України. Тому святкував в Херсоні.

Журналист: Що подарували тобі твої партнери по команді, яких теж викликали в збірну?
Александр Шамотий(Шамотій): Гольові передачі та перемогу у товариському матчі над Молдовою.

Журналист: У збірну тебе викликали вперше. Які відчуття?
Александр Шамотий(Шамотій): Відчуття якнайкращі. Я не сподівався на виклик до збірної. Все співпало: і день народження, і виклик в збірну, і перемоги над молдаванами…

Журналист: Тобі відразу вдалося відзначитися у першому матчі та ще й хет-триком…
Александр Шамотий(Шамотій): Перед мною конкретного завдання аби обов’язково забити не було. Головне для мене аби команда перемогла. Хоча, звісно, приємно, що забив три голи.

Журналист: Що скажеш про жереб, який випав твоїй команді у Кубку України?
Александр Шамотий(Шамотій): Звичайно, що жереб нам випав не найкращий. Відразу в чвертьфіналі прийдеться грати із харківським «Локомотивом», який зараз є лідером чемпіонату. Однак нічого страшного, «Локомотив» треба проходити. Якщо ми виб’ємо «Локомотив», то вже на одну сильну команду на шляху до завоювання Кубка України буде менше. Керівництво «Енергії» поставило перед нами завдання перемогти, як в кубку, так і в чемпіонаті.

Журналист: Свого часу ти грав у великий футбол за команду майстрів «Техно-центр» з Рогатина. Чому потім все-таки покинув футбол та перейшов у футзал?
Александр Шамотий(Шамотій): Передусім тому, що ця команда припинила своє існування. А від інших команд майстрів з великого футболу не було конкретних запрошень. Були пропозиції грати лише на область. Тому я переговорив із президентом «Кардиналу» Володимиром Валявкою і почав виступати за «Кардинал». Вони тоді якраз переходили з другої ліги в першу.

Журналист: Де тобі легше було у футболі чи у футзалі?
Александр Шамотий(Шамотій): Спочатку з великого футболу перейти у міні-футбол було важко. Однак згодом з часом привик. Тепер вже легше в міні-футболі. Я вже звик.

Журналист: З іноземних чемпіонатів який імпонує?
Александр Шамотий(Шамотій): Подобається російський та іспанський чемпіонати. До речі, слідкую за російським чемпіонатом, в якому грає мій екс-одноклубник по «Енергії» Іван Ільницький. У Росії мені подобається, як грає «ВІЗ-Сінара», яка здебільшого грає своїми вихованцями та показує змістовну гру.

Журналист: Назви головних конкурентів «Енергії» у боротьбі за золото чемпіонату?
Александр Шамотий(Шамотій): Це «Локомотив», а також «Ураган», який зараз підсилився бразильцями. Якщо бразильці наберуть ту форму, яку демонстрували виступаючи в азербайджанському чемпіонаті, з «Ураганом» буде дуже важко. Та й «Шахтар» теж до плей-офф ще додасть. Тим паче, він для нас є незручним суперником. Ще все попереду. Тому легких ігор не буде.

Журналист: Яке твоє ставлення до того, що в чемпіонаті грають бразильці? Якщо б в «Енергію» взяли бразильців, це пішло б на користь команді?
Александр Шамотий(Шамотій): Минулого чемпіонату за «Шахтар» грали бразильці і він був сильним. А забрали їх і команда значно послабилася. Хоча той-таки «Тайм» довів, що можна грати і перемагати команди, які на половину складені із бразильських легіонерів. Приклад – чемпіонство «таймівців» минулогосезону. Бразильці передусім сильні індивідуально. В них є чого повчитися. Однак, не відомо, чи допомогли б вони «Енергії».

Журналист: На носі новорічно-різдвяні свята. Як плануєш їх відсвяткувати?
Александр Шамотий(Шамотій): Новий рік проведу у Львові разом із сім’єю. А далі буде видно, адже ще не відомо, коли нас будуть збирати після Нового року.

 
Форум Украины » Спорт » Игры с мячом » Шамотий (про спорт)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
Первая любовь
Категория:
Дети
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1410
г. Краснодон
Категория:
Города
Рейтинг:
4.5
Просмотров:
1277
Белый тигр
Категория:
Животные
Рейтинг:
5.0
Просмотров:
869
 Як можливо організувати захід ...
 как избавиться от муравьев?
 Як позбавитись болі у спині!!!
 Как бросить курить?
 Резервне, автономне живлення в...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010