Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Интересные форумы » Иной мир » Світловий аналіз і телепатія
Світловий аналіз і телепатія
TionДата: Воскресенье, 05.12.10, 10:19 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 9479
Статус: Offline
Реальні думки пофарбовані в білий колір, невірні думки – у чорний. Світловий аналіз допоможе скоріше пізнати істину. Парасимпатичний вузол – Сатурн, червоний. Нижній брижичний вузол – Юпітер, жовтогарячий. Верхній брижичний вузол – Марс, жовтий. Сонячне сплетення – Сонце, білий. Грудний вузол – Венера, зелений. Горловий вузол – Меркурій, блакитний. Лобові частки мозку – Місяць, синій. Верхня частина мозку, тім\'я – Земля, фіолетовий. Кольоровий аналіз покаже схильності людини, мотиви його вчинків.

Телепатія починається з екрана. Згадуючи людей і ситуації, накладайте поверх образів білу площину. Те, що проступить через неї пофарбованим у сірі або чорні відтінки, несе для вас погрозу. Те, що проступить світлим і білим, веде до успіху. Аналіз можливих варіантів поведінки при стійкому екрані й підвищеній увазі супроводжується майже миттєвою зміною його світності пропорційно вашому наближенню до істини.

Як негативні, так і позитивні емоції розмиваються логікою, переплутують істину з ілюзіями. Світлова діагностика допомагає не переплутати ілюзії з дійсністю, тому що навіть приємна, але ілюзорна думка фарбується в сірий колір і навпаки неприємна, але дійсна думка – у білий. Звільнення від емоційних ілюзій через перевірку логікою й досвідом світлового діагнозу веде до поступового розкриття підсвідомості, бажань, які подавлені, але живуть у схованках душі, які штовхають вас на несподівані й часто фатальні вчинки. Упорядкуванню підсвідомості заважають свідомі й підсвідомі впливи від навколишніх. Тому самоаналіз неминуче переходить у телепатичний аналіз усіх сфер буття, вивчення психології, психоаналіза, філософії і релігії. Висока чутливість без систематичних знань веде до неврівноваженості, нервових та психічних зривів. Єдиний вихід у таких випадках – віра в Бога й молитва. Поступовий ріст чутливості внаслідок росту психоаналітичного досвіду й духовних знань, у тому числі богословських, напроти гармонізує тіло, душу й дух, відкриває все нові й нові обрії вдосконалювання й пізнання.

Біоенергетичний захист Це захист через четвертий вимір. Психічна енергія, а можливо й телепортація куль або ножів, що перевіряється. Загроза життю може бути нейтралізована схованими методами без доказів. Якщо все обґрунтоване етикою й законно по суті. Змушена самооборона не злочин і не гріх. Бог, що дає всі надздібності, на стороні справедливості й духовності.

Джерело: Магія езотерики

 
Форум Украины » Интересные форумы » Иной мир » Світловий аналіз і телепатія
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
Весна
Категория:
Природа
Рейтинг:
5.0
Просмотров:
1190
Роза
Категория:
Мистика
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1205
г. Городня
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
995
 Автоматизация бизнеса
 Каталог интернет - магазинов
 Лучший подарок
 Зубы
 Як можливо організувати захід ...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010