Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Интересные форумы » Культурный форум » Молодий та амбіційний гурту «Майжеколір»!
Молодий та амбіційний гурту «Майжеколір»!
TionДата: Суббота, 04.12.10, 16:28 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 9479
Статус: Offline
Гурт «Майжеколір» «народився» у жовтні 2005 року, коли майбутній фармацевт Мишко та інженер Володимир, залишивши гурт «Серце», вирішили «зробити щось нове». Шукати вокалістку хлопці пішли до місцевої «кузні талантів» — вокальної студії Володимира Артемьєва. Перший постріл був влучним: Анна співає у гурті всі три роки. Гітаріст і бас-гітаріст (два друга Романа) «знайшлися» самі собою, проте через два роки вирішили, що музика — не їхня справа життя. На вакантні місця прийшли Дмитро (бас) та Сергій (гітара 2). Середню музичну освіту мають усі гудці «Майжеколіру»: Володимир та Анна закінчили музичну школу за класом фортепіано, Сергій — за класом гітари, Дмитро — бас-гітари, Мишко — ударні.

Серед кількох напівофіційних версій виникнення назви гурту домінує така: відпочатку обрали дещо провокативну — «Майже голі». Але гудці вирішили, що вона поки що трохи епатажна як для місцевої публіки. Тому зупинилися на фантазійному новотворі, який «народився» за допомогою асонанса та алітерації — «Майжеколір».

Вперше гурт заявив про себе у 2006-му, коли виграв відбірковий тур фестивалю «Червона рута» у Запоріжжі і поїхав представляти свою область у столицю. Двічі пісні «Майжеколіру» виходили у музичних збірках «Євшанзілля». У 2007 році гурт звписує свій перший альбом "Літо з холодним дощем.

По-справжньому врожайним для гурту став 2008 рік. На День молоді команда була запрошена на концерт до міста Кременчук, де виступала із гуртами: «Мотор'ролла» та «Mad Heads XL». У липні «Майжеколір» став переможцем у номінації «Відкриття 2008 року» на фесті «Перлини сезону». В жовтні гурт зробив дубль, вдруге ставши переможцем відбіркового туру фесту «Червона рута-2009».

Наразі під патронатом ФДР Радіоцентру у всеукраїнський радіопростір на початку лютого 2009р. вийшла пісня гурту «Десь високо».

 
Форум Украины » Интересные форумы » Культурный форум » Молодий та амбіційний гурту «Майжеколір»!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
В парке г. Александровск
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
964
Плач ребёнка
Категория:
Дети
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1420
Весна
Категория:
Природа
Рейтинг:
5.0
Просмотров:
879
 Як можливо організувати захід ...
 как избавиться от муравьев?
 Як позбавитись болі у спині!!!
 Как бросить курить?
 Резервне, автономне живлення в...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010