Восстанови свое здоровье
|
|
Alexandr | Дата: Среда, 14.10.15, 14:12 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Восстанови свое здоровье 23 года опыта! 107 клинических испытаний! 50 ООО людей получили положительный результат! Даем гарантию на ПОЛНОЕ ВЫЗДОРОВЛЕНИЕ - Гепатит А, В, С, РДР,С - Сахарный диабет-2 тип! - В.И.Ч., СПИД. - Уреаплазмоз - Гарднереллёз - Хламидиоз - Вирус папиломы человека - Микоплазма - Сифилис - Трихомонада - Гонорея - Туберкулез Все инфекционные заболевания! Аутизм • ДЦП • Эпилепсия Даем гарантии на полное выздоровление! Пишите в личку!
|
|
| |
shkodnaya | Дата: Суббота, 18.02.17, 23:10 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я якось почула вислів, що ти здоров на скільки має здоров'я твій хребет. І в цьому точно є багато правильного. У чоловіка були проблеми з поясничним відділом, та ще й з шлунком. "Полагодили" хребет в Інституті Вертебрології та Реабілітації і зараз усе налагодилося. Дякуючі підходу Каришева Ігоря Сергійовича, та заняттям на тренажерах Давід маємо надію, що це не повториться і зі спиною в чоловіка все буде гаразд
|
|
| |
arianns | Дата: Пятница, 21.07.23, 12:55 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Олексій Кухаревич - це особливий стоматолог, який має неперевершений дар робити своїх пацієнтів щасливими. Його професіоналізм, увага до деталей і турбота про пацієнтів зробили мій візит незабутнім і приносять радість кожен раз, коли я посміхаюсь .
Такі вражаючі якості дійсно роблять Олексія Кухаревича видатним стоматологом. Його уважне ставлення до деталей гарантує високу якість лікування і допомагає пацієнтам відчувати себе забезпеченими та упевненими в результаті. Більш того, його людяність і здатність зрозуміти потреби пацієнтів робить кожну зустріч з ним дуже приємною і комфортною. https://drkukharevich.rivne.ua/
|
|
| |