Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Дом » Здоровье и медицина » Лікування та операції в клініках Мюнхена
Лікування та операції в клініках Мюнхена
TionДата: Суббота, 04.12.10, 13:30 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 9479
Статус: Offline
Німецька медична сервісна компанія Bavaria Med Service GmbH зі столиці Баварії м. Мюнхен організовує повний комплекс лікувальних та супроводжуючих послуг для громадян України та СНД з приводу лікування в Німеччині та проходження там профільного або повного медичного обстеження організму. Зараз піде мова про новини та можливості німецьких клінік взагалі і клінік Мюнхена безпосередньо, що спеціалізуються на травматології та ортопедії.

Ортопедична хірургія Німеччини і Мюнхена представлена низкою спеціалізованих приватних клінік з упором на проведення ортопедичних операцій і спортивну медицину, а також відділеннями ортопедії і травматології багатопрофільних університетських клінік. Лікарі клінік та відділень травматології і ортопедії університетських клінік накопичили великий досвід роботи і є визнаними фахівцями лікування травм і захворювань опорно – рухового апарату. Ортопедичне лікування за кордоном буде своечасним, а можливо і єдино вірним, рішенням у разі, коли вітчизняні лікарі вже не в змозі допомогти пацієнтові, а єдиним кроком від безвихідності до лікування може стати своєчасне лікування в Німеччині у провідних фахівців клінік Європи.

Хронічний і гострий біль в спині вимагають свого лікування, є загальним захворюванням і стали другою головною причиною для відвідин лікаря. Практично кожна третя людина відчуває постійний біль в спині. Клініки Німеччини, які пропонують лікування хребта, представляють своїм пацієнтам повний спектр сучасної терапії і хірургії хребта. Завдяки їх хорошим контактам з науковими і промисловими центрами та інститутами, вони мають можливість завжди знаходитися на передньому краю нових технологій і пропонують ряд виключно новаторських хірургічних методів, щоб проводити, наприклад, лікування грижі хребта (міжхребетної або міжхребцевої грижі хребта). Саме симптоми болю в спині мають безліч причин. Для успішного лікування спочатку правильний діагноз має вирішальне значення. Тут, в клініках Мюнхена, є величезні можливості всеосяжної медичної діагностики. Мета ортопедичних центрів Німеччини і Мюнхена – запропонувати для кожного пацієнта індивідуальну терапію на основі диференціального медичного обстеження. Тут завжди проводиться лікування по "максимуму" і сповідається принцип: "Якомога більше міні - інвазивно, але якомога ефективніше!".

Підтвердженням цього проголошеного принципу є лікування остеопорозу, тобто одна з нових методик по перешкоді цьому захворюванню. Згідно з останніми статистичними даними тільки в Німеччині проживає майже 8 мільйонів хворих остеопорозом. Більшість з них – жінки у віці понад 50 років. Багато хворих обмежено в своїх рухах і відчувають сильний біль в спині. Для більшості пацієнтів єдиним порятунком є нова методика – вертебопластика. Вертебопластіка – це мінімально інвазивна операція, яка триває близько однієї години під локальним наркозом. Багато пацієнтів стоять на ногах вже через декілька годин і покидають клініку наступного дня. У чому суть такого втручання? Спочатку лікарі – радіологи оцінюють масштаби пошкодження кісток на комп\'ютерних томографах. Потім для зміцнення пошкодженого хребця в його пористе тіло за допомогою наноголки вводиться спеціальний цемент. Протягом декількох днів після операції лікарі спостерігають за процесом зміцнення хребця, щоб запобігти розповсюдженню цементу в навколишні тканини. За твердженням фахівців університетської клініки Мюнхена пацієнти відчувають величезне полегшення відразу ж після операції і до них швидко повертається велика частина життєвої якості.

У клініках Мюнхена проводиться великий спектр поліпшення функцій і реконструкцій тазостегнового, плечового і колінного суглобів, а також хребетного стовпа і кінцівок. У випадках, коли поліпшити функції суглобів не виявляється можливим, застосовується ендопротезування тазостегнового, колінного, плечового і інших суглобів. Ендопротезування суглобів взагалі стало одним з самих значущих медичних відкриттів минулого століття. Зношування суглобів унаслідок артрозу, ревматичного артриту або унаслідок травм не тільки є причиною сильного болю, але і обмежує рухливість, погіршує якість життя. Тому на ендопротезування покладаються великі надії. І часто вони виправдані: операція забезпечує велику рухливість, а значить поліпшення якості життя. Пацієнти з штучним суглобом стегна або коліна можуть навіть займатися спортом, дотримуючись певних рекомендацій лікаря. Сучасні ендопротези постійно удосконалюються, вони досить довговічні і здатні витримувати великі механічні навантаження. В ортопедичних клініках і центрах Німеччини використовують найсучасніші імплантати і при цьому враховуються анатомічні і фізіологічні принципи. Імплантати, що використовуються, відповідають найвищим вимогам. Тому подібне хірургічне лікування суглобів має свій позитив. Штучні суглоби рухомі і не заподіюють болю. Термін використання імплантатів стає тривалішим завдяки застосуванню нових матеріалів. Метод мінімальної інвазивної терапії дозволяє уникнути значного пошкодження і руйнування тканин і втрати крові під час і після операції. Метод операції з ендопротезування розглядається у випадку з кожним конкретним пацієнтом, потім проводиться вибір імплантата (частковий протез, повний ендопротез, заміна поверхні і так далі). Рахунок подібним операціям клініки Німеччини ведуть на десятки тисяч. Стандарти таких операцій, також як і їх успішність, дуже високі.

Методи лікування постійно удосконалюються, а оперативні методи, вживані співробітниками клінік, є самими передовими, наприклад, вже згадуваний метод мінімальної інвазивної терапії і хірургії. Колективи клінік, що займаються проблемами травматології і ортопедії, постійно працюють над розвитком методів, за допомогою яких можна буде проводити артроскопічні операції там, де це було раніше не можливо, що зробить втручання більш щадним. Основною метою ортопедичних центрів є підтримка високої рухливості тіла пацієнта і збереження можливості займатися фізкультурою і спортом навіть в похилому віці.

Будь-яка ортопедична клініка Мюнхена гарантує своїм пацієнтам ефективне лікування за останнім словом німецької медицини. Німецький ортопедичний центр – це поєднання виняткової компетентності лікарів, найсучаснішої техніки, комфортабельної клініки, професіоналізму персоналу і високого рівня сервісу.


Всі лікарі німецьких клінік постійно проводять операції по вузькій спеціалізації, удосконалюючи свою майстерність. Кожен зі спеціалістів хірургів провів велику кількість операцій і записав на свій рахунок тисячі успішних. Відправляючись на лікування за кордоном, а саме до Німеччини, будь-який пацієнт може впевнено розраховувати на високу професійну підготовку хірургів.

Отримати професійне і якісне лікування в Мюнхені по вказаних медичних напрямах (і не тільки за ними), громадяни СНД і України можуть звернувшись в медичну сервісну компанію Bavaria Med Service GmbH. До послуг пацієнтів великий спектр медичних і сервісних послуг, про які можна дізнатися на сайті компанії:

http://www.bavarmed.com

 
Форум Украины » Дом » Здоровье и медицина » Лікування та операції в клініках Мюнхена
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
Весна
Категория:
Природа
Рейтинг:
5.0
Просмотров:
883
В.И. Ленин в г. Красноград
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1124
Туман
Категория:
Природа
Рейтинг:
5.0
Просмотров:
952
 Автоматизация бизнеса
 Каталог интернет - магазинов
 Лучший подарок
 Зубы
 Як можливо організувати захід ...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010