Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Украина » Флейм » Правова освіта населення – актуальна проблема сьогодення.
Правова освіта населення – актуальна проблема сьогодення.
TionДата: Вторник, 07.12.10, 11:09 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 9479
Статус: Offline
Юридична некомпетентність, незнання законів пересічними громадянами – нагальна суспільно-правова проблема в Україні. Юридичний інформаційний голод у просторі, перенасиченому інформацією, – відчуття відоме всім українцям. На тлі розширення в державі ринку інформаційних послуг, технологій інформаційне забезпечення потреб суспільства в розумінні й застосуванні юридичних прав залишається на низькому рівні.

Переважна більшість громадян України з тих чи інших причин не має доступу до комп’ютерних інформаційних мереж і отримує інформацію у традиційному вигляді – через друковані видання, радіо, телебачення. Але й в мережі інтернету не такі вже й зрозумілі, а тим більше доступні, роз’яснення і послуги юристів у вирішенні проблем у межах сучасної правової системи.

Тому я був приємно вражений і, з бажанням швидко знайти відповіді і допомогу кваліфікованого юриста, звернувся із запитом на сайт Зона Закону.
Формування й розвиток даного інформаційно-консультаційного сайта, при допомозі якого в Україні надаються юридичні послуги, дає можливість не тільки забезпечити реалізацію конституційних прав громадян на юридичне інформування, а й створити сталий інформаційний потенціал, необхідний для підвищення правової свідомості громадян, надання їм вільного доступу до правових і нормативних документів, які визначають їх права, обов’язки та можливості.

Звернень щодо консультацій чи надань юридичних послуг із цивільного права, зокрема сімейних правовідносин, цікавлять велику кількість людей. І це природно. Адже Україна як суверенна держава існує неповних два десятиліття. Суспільство, у котрому відбувається перехід на приватне ведення господарств, житлові правовідносини становлять велику частку правових відносин взагалі.

В умовах світової економічної кризи, яка створила в трудових правовідносинах масу конфліктів та непорозумінь, назріла невідкладна й кваліфікована допомога юристів. Постійно збільшується кількість судових позовів, оперативність вирішення яких залежить від наявності зразків документів необхідних для звернення в суди (потрібно терміново знаходити практично шаблони всіх документів).

Безумовно, важко визначити найбільш актуальні питання сучасного законодавства. Різноманітність спорів та колізій, з котрими працюють теперішні спеціалісти в галузі права, потребують високої кваліфікації й постійного контролю за змінами в законах нашої держави, а отже, й розширення інформаційно-правового простору.
Висловлюю вдячність юристам, які надають послуги в мережі Інтернету, особливо автору. Особисто мені ця сторінка не тільки допомогла отримати вичерпну інформацію, а й сприяла оперативному вирішенню особистої проблеми. Раджу скористатися послугами сайта Зона Закону.

 
Форум Украины » Украина » Флейм » Правова освіта населення – актуальна проблема сьогодення.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
г. Судак
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1132
г. Владимир-Волынский
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1477
2С19 Мста-С
Категория:
Военная техника
Рейтинг:
1.0
Просмотров:
1258
 Як можливо організувати захід ...
 как избавиться от муравьев?
 Як позбавитись болі у спині!!!
 Как бросить курить?
 Резервне, автономне живлення в...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010