Карты городов Украины

Карты городов Украины | Форум | Фото | Гостевая | Почтовые индексы
Телефонные коды | Регистрация | Вход
 
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Украины » Интересные форумы » Иной мир » Енергія і карма
Енергія і карма
TionДата: Воскресенье, 05.12.10, 10:19 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 9479
Статус: Offline
Ченелінг
Щодня, пізнаючи себе через уроки, через ситуації, людей, ми дізнаємося все більше і більше інформації про закони Всесвіту. Цей ченелінг «зібрав» воєдино всі ті «шматочки» інформації, що були у мене, в єдину картинку. Сподіваюся і Вам він допоможе більше зрозуміти принципи дії карми.

З любов\'ю і радістю прийшли ми до вас. Ми є Хранителі карми, Хранителі усіх ваших діянь, записаних на скрижалях часу і простору про те, що ваші душі зробили, будучи в тілах людей, на планеті Земля. Ми Хранителі карми Землі. Ми зберігаємо усю інформацію про ваші діяння для того, щоб карма не була розкидана по усьому Всесвіту. Бо це енергія, тому ми її зберігаємо і концентруємо в одній точці для кожної окремої Душі. Це енергія дії, вона завжди є. Спочатку дія — потім результат.

Так було завжди, будь-яка дія — це напрям енергії у Всесвіті і вона має точку прикладення, енергія може розганятися і потім утілюватися в матерію, результат, дію і вона завжди зберігається. От і все ваші дії, їх результат, їх енергія зберігається тут. Енергію не можна знищити, нейтралізувати, прибрати. Її можна трансформувати, перетворити. Якщо ви йдете шляхом світла і любові, ви можете усю свою енергію перетворювати у світло і любов. Це ваш вибір.

Любов — творча енергія. Любов може творити неймовірні речі, вона може творити, тоді як лють, гнів — це руйнівні енергії. Ваш вибір визначає напрям і силу тієї енергії, яку ви направляєте у своїх діях. Ви просили про допомогу, ви зробили вибір навчитися перетворювати руйнівну енергію в творчу. Усе в цьому Всесвіті доречно, це тільки ваш вибір. І ми працівники карми — ми погодилися допомагати вам в цій новій для людей Землі справі. Насправді втаємничені завжди знали цю якість і властивість енергії, і значення трансмутації. Це і велике магія минулих віків. Втаємничені уміли користуватися нею. Нове те, що тепер це доступно кожному з тих, що нині живуть. Було прийнято рішення про звільнення від карми, тобто прийнято рішення відкривати вам що нині живуть ті істинні знання по трансмутації.

Тепер ви кожен — чарівник. Оскільки ми тільки вам допомагаємо і направляємо. Ви самі є тією силою, яка в усі віки і часи вважалася священною, шанувалася і проголошувалася такою в усіх скрижалях і в усіх священних текстах, — це сила перетворення. Усі сили і енергії є в кожній людині, такі умови планети вільного вибору. І вибір вільний кожного — стати хазяїном цих сил, або підпорядкувати себе, усю свою душу цим силам. Сила сама по собі не є величиною, або тим, що може щось змінити, тільки носій цієї сили здатний надавати їй напрям і таким чином здійснювати дію, здійснювати, вершити, творити або руйнувати.

ВИ вибрали самі утілитися зараз на цій планеті, ви знали, що вас чекає і знали, що ви робитимете вибір, щодня, оскільки вашій Галактиці це необхідно. І це є закономірний хід речей. Усе у Всесвіті живе за єдиними законами. Вам тільки зараз відкриваються ці знання, колись це були таємниці за сімома печатками, бо слабка була людина духом, забула вона про своє походження. Зв\'язок з божественним ослабів, тому і ослабіла людина. Тільки у з\'єднанні з божественною силою Людина стає тим, ким було задумано спочатку — Творцем! Сказано у ваших писаннях — за образом і подобою. Не про плоть говоритися, а про силу, про можливості. І зараз ви згадуєте, що означає істинне за образом і подобою. Ми є тим інструментом, тією допомогою, яку ми можемо вам дати на вашому шляху згадки самих себе. Ті уроки, які ви запланували собі самі, — це і є ті сходинки згадки себе, своєї сили. Тільки в умовах життя на планеті Земля. Ваша планета особлива у своєму роді. Тут усе просто і одночасно складно, але це умови власного вибору. Таким чином, ви вчитеся почувати себе, свою силу, свою душу. Але енергія зберігається. І нікуди не дівається. Вам зараз дана можливість змінити знак руйнування на творення усього того, що ви зробили за усі свої втілення. Чим більше ви трансмутуєте ваших же дій, тим більше ви станете сильні. Сильні в енергіях творіння! У енергії Творця.

Таке довге пояснення потрібне було для того, щоб ви зрозуміли принцип дії енергії. Принцип дії карми.

Джерело: Езотеріка та магія

 
Форум Украины » Интересные форумы » Иной мир » Енергія і карма
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Полезная информация
Случайные фотоПоследние темы форума
Г. Переяслав-Хмельницкий
Категория:
Города
Рейтинг:
1.0
Просмотров:
999
г. Саки
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1549
г. Ясиноватая
Категория:
Города
Рейтинг:
0.0
Просмотров:
1299
 Автоматизация бизнеса
 Каталог интернет - магазинов
 Лучший подарок
 Зубы
 Як можливо організувати захід ...
О сайте - Контакты - Обновления
При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт Map-Ukraine.at.ua обязательна. Copyright Map-Ukraine.at.ua © 2009 - 2010